Mobil: 0728 175 278
Telefon: 021 212 11 19

Despre Noi

Ne-am nascut din pasiunea pentru medicina!

In anul 1991 medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chitoiu infiinta in Bucuresti un cabinet privat menit sa acorde asistenta bolnavilor de inima. Misiunea lui era simpla: sa ajute! In anul 1997 demersurile initiale facute in domeniul asistentei medicale private au imbracat forma societatii comerciale Cardiomed, care a continuat sa se dezvolte treptat. In anul 2012 sediul Cardiomed s-a mutat intr-o locatie noua, special amenajata pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pacientilor nostri, din care multi ne stau alaturi inca din anii ‘90


Servicii Cardiomed

  • Investigatii electrocardiografice
  • Examinare ecografica
  • Monitorizare ECG si ABPM

Vedeti lista completa a serviciilor >>

Clinica noastra

Dotarile actuale permit realizarea de electrocardiografii (ECG) standard in 12 derivatii, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac pe durata a 24 de ore (dispoztive Holter specifice), efectuarea de teste ECG de efort (bicicleta ergonomica).

Mai mult, gama de servicii oferite de clinica s-a diversificat prin colaborarea cu specialisti cu competente in domeniul ecocardiografiei (ecografii cardiace si vasculare realizate cu ajutorul ecografului Doppler color) si in cel al diabetologiei, nutritiei si bolilor metabolice (consultatii de nutritie, dislipidemie, etc).

top

Misiunea noastra a ramas nechimbata. Continuam sa oferim acelasi profesionalism si sa punem la fel de mult suflet in ceea ce facem, pentru ca suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de fiecare inima in parte.